Bovenste rij, v.l.n.r. Vincent Albers, Bianca van Zon, Marcel Hendriks, Willem Schoolderman, en Frans Tankink.
Onderste rij, v.l.n.r. Marthijn van Braam en Ton Jansen

 

Het bestuur:


Secretariaat: Bianca van Zon. Zij is al jaren lang actief binnen de vereniging en dus geen onbekende in het carnavals gebeuren. Sinds vorig jaar neemt zij deel uit van het bestuur. Tijdens de carnaval is zij meestal onherkenbaar.

Penningmeester: Frans Tankink. Heeft al jaren lang ervaring binnen het bestuur. Naast het penningmeesterschap heeft hij ook zitting in de Stichting Karnaval Dieren.

President: Ton Jansen. Als Prins sprak hij al vele mooie woorden. Het bestuur dacht: ‘Hier moeten we wat mee doen’. Zo is hij de hoogste functionaris tijdens de carnavalsbijeenkomsten geworden.

Voorzitter van de Senatoren: Roelof van Binsbergen. Een van de twee Prinsen die tweemaal Prins is geweest.  Ook in mindere tijden moet je er staan is zijn motto. Vanaf 1990 is de loods en kantine de thuishaven van de Deurdauwers. Hij geeft leiding aan de blauwe. 

Voorzitter van de Raad van Elf: Vincent Albers. Als lid van de Stoorzenders is hij naar onze Raad van Elf gegaan. Hij geeft leiding aan de rooie.

Activiteiten: Willem Schoolderman. De man met de meeste ervaring. Hij heeft de functie van voorzitter en president al bekleed. Voor al het vele werk dat hij binnen de vereniging heeft gedaan is hij onderscheiden tot Lid van Verdienste.  

Vicevoorzitter/president: Marcel Hendriks. Eigenlijk onze reserve speler maar onmisbaar binnen het bestuur. Door zijn makkelijke manier van communiceren een belangrijke schakel binnen de vereniging. 


 

 

 


Karnavalsvereniging de Deurdauwers